beauty and more

☆ Life update + goede voornemens 2019 ☆

☆ Life update + goede voornemens 2019 ☆

2018, wat ben je snel voorbij gevlogen. Voor mij was het een bewogen jaar waarin ik veel over mijzelf heb geleerd en veel keuzes heb gemaakt. Zo ben ik definitief gestopt met de pil in september voor mijn mentale gezondheid (hierover volgt nog een artikel).

ik ben een andere opleiding gaan volgen, namelijk pedagogisch werk en onderwijs. Ik loop twee dagen per week stage in groep 3 en 4 in het basisonderwijs en het is zó ontzettend leuk! Ik hoop volgend jaar mijn diploma te halen om dan eindelijk met mijn HBO te beginnen.

Ook had ik in 2018 het doel om te stoppen met het verven van mijn haar en dit is gelukt! Ik heb nu bijna mijn eigen haarkleur volledig terug. Oh ja, er is ook een stukje af. 

2019, een nieuw jaar is begonnen. Een frisse start voor velen, waarbij natuurlijk ook de goede voornemens weer uit de kast worden getoverd. En ja, ik ben hier ook schuldig aan. En dit jaar ga ik me er écht aan houden. Ik heb ze voor mezelf op een rijtje gezet:

Gezonder eten en leven

Yes, ook ik moet er aan geloven. In 2018 zijn er toch wat kilootjes bijgekomen en merkte ik dat mijn conditie achteruit ging. Vanaf 1 januari ben ik daarom gezonder gaan eten. Geen suiker meer in mijn thee, elke ochtend ontbijten met havermout, geen McDonalds meer en ga zo maar door. Een grote inspiratiebron is voor mij Rens Kroes. Ik haal heerlijke recepten uit haar kookboeken en haar lifestyle spreekt me aan. Ik hoop dit echt vol te houden.

Ook sporten is voor mij een must dit jaar. 1 tot 2 keer per week naar de sportschool, dat is mijn doel.

Rijbewijs halen

Dit spreekt voor zich, dit jaar haal ik mijn rijbewijs. Ik kan niet wachten om uiteindelijk in mijn eigen autootje te mogen rijden. Omdat ik een lange afstandsrelatie heb, is dit voor mij enorm praktisch want NS, wat heb je de laatste tijd veel storingen.

Opleiding afronden

Dit jaar hoop ik heel ver te komen met mijn opleiding, ik doe het namelijk versneld. Ik ga hard werken en studeren zodat ik volgend jaar kan beginnen aan de PABO.

Bloggen en mensen inspireren 

Mijn blog (en youtube kanaal) een nieuw leven inblazen en mensen inspireren met mijn artikelen staat bovenaan mijn lijstje in 2019.

Meer genieten 

Genieten van kleine momentjes met familie, vrienden en natuurlijk met mijn grote liefde. Het bewust worden van wat je hebt is enorm belangrijk. Ik probeer mijn schermtijd te verminderen en meer aandacht te besteden aan de belangrijke mensen om mij heen.

Meer lezen en plannen

Ik wil dit jaar meer boeken gaan lezen en hier ook echt de tijd voor nemen. iPhone en laptop weg, boek en kop thee in de plaats. Ook wil ik beter leren plannen, dit is vaak mijn valkuil geweest op school.

Meer slapen

8 tot 10 uur slaap, dat is waar ik naar streef. Met mijn 6 uurtjes slaap kom ik niet meer weg (wallen en trillende oogleden komen steeds vaker op)

 

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2019? Laat het me weten in de reacties.

 

Liefs,

TilGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *