FOTO REVIEW: Rens Kroes Powerfood The Party Edition

Al sinds haar eerste kookboek ben ik fan van Rens Kroes en haar heerlijke gezonde Powerfood recepten. Ik haal uit de kookboeken van Rens dagelijks inspiratie! Powerfood – The Party Edition is Rens haar allernieuwste boek en wauw, ik ben super enthousiast!

The Party Edition is een kookboek waarbij Rens je laat zien dat je ook op een feestje een powerfoodie kan zijn en hoe je je gasten kan verrassen met heerlijke, gezonde recepten. En daarbij belooft ze dat het recepten zijn die iedereen gemakkelijk kan klaarmaken, like!

Er staan weer veel verschillende recepten in, zoals cake, drinks, bites, dinner, BBQ, after en spreads. Ook vind ik het superleuk dat ze bij elk recept aangeeft met een illustratie of het glutenvrij, lactosevrij, vegan of pescotarisch is, hoe leuk! Dit heeft Rens gedaan omdat ze rekening probeert te houden met de bewuste leefgewoonten van haar visite. Ook heeft ze een kort hoofdstuk over tafelstyling, waarbij ze tips deelt voor een tafel à la Rens. Ik ga de komende tijd veel recepten uit het kookboek proberen, deze deel ik met jullie op instagram! Volg je mij al?

Bekijk hieronder de foto review van The Party Edition!

Heb jij al een kookboek van Rens Kroes? En wat is jouw favoriete recept? Laat het weten in de comments!

 

Liefs, Matilde Sara

 
 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let’s get social
Wat zoek je?
Hi there!

Welkom op mijn persoonlijke beauty blog, MATILDESARA.NL

leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!

Mijn naam is Matilde Sara.

Al jaren droom ik van een eigen site waar ik mijn ideeën over beauty, food en health in kwijt kan. Ik wil met al mijn lezeressen delen hoe je met voeding en levensstijl een gezonde huid kan krijgen, want beauty moet je voeden van buiten én binnen!

MATILDESARA.NL vormt een platform waar vrouwen kunnen lezen over voeding, beauty, sport en waar iedereen zijn eigen ervaringen met elkaar deelt. Ik deel artikelen in de vorm van reviews, tips, plogs en vlogs!

Naast mijn site start ik ook met youtube, zodat ik mijn wekelijkse vlogs en video’s met jullie kan delen via dit platform. Wat je hier onder andere op gaat vinden zijn dus weekvlogs, gezonde recepten, shoplogs, reviews en tips voor jouw huidverbetering.
Neem rustig een kijkje en zet de mail notificaties op AAN en mis nooit een nieuwe blog post van mij!

Mail al je vragen en opmerkingen naar info@matildesara.nl