beauty and more

FOTO REVIEW: Rens Kroes Powerfood The Party Edition

FOTO REVIEW: Rens Kroes Powerfood The Party Edition

Al sinds haar eerste kookboek ben ik fan van Rens Kroes en haar heerlijke gezonde Powerfood recepten. Ik haal uit de kookboeken van Rens dagelijks inspiratie! Powerfood – The Party Edition is Rens haar allernieuwste boek en wauw, ik ben super enthousiast!

The Party Edition is een kookboek waarbij Rens je laat zien dat je ook op een feestje een powerfoodie kan zijn en hoe je je gasten kan verrassen met heerlijke, gezonde recepten. En daarbij belooft ze dat het recepten zijn die iedereen gemakkelijk kan klaarmaken, like!

Er staan weer veel verschillende recepten in, zoals cake, drinks, bites, dinner, BBQ, after en spreads. Ook vind ik het superleuk dat ze bij elk recept aangeeft met een illustratie of het glutenvrij, lactosevrij, vegan of pescotarisch is, hoe leuk! Dit heeft Rens gedaan omdat ze rekening probeert te houden met de bewuste leefgewoonten van haar visite. Ook heeft ze een kort hoofdstuk over tafelstyling, waarbij ze tips deelt voor een tafel à la Rens. Ik ga de komende tijd veel recepten uit het kookboek proberen, deze deel ik met jullie op instagram! Volg je mij al?

Bekijk hieronder de foto review van The Party Edition!

Heb jij al een kookboek van Rens Kroes? En wat is jouw favoriete recept? Laat het weten in de comments!

 

Liefs, Matilde Sara

 
 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *