beauty and more

Hi, welkom op matildesara.nl

Hi, welkom op matildesara.nl

Hoi,

leuk dat je een kijkje neemt op matildesara.nl!

Mijn naam is Matilde Sara.

Al jaren droom ik van een eigen site waar ik mijn ideeën over beauty, food en health in kwijt kan. Ik wil met al mijn lezeressen delen hoe je met voeding en levensstijl een gezonde huid kan krijgen, want beauty moet je voeden van buiten én binnen!

MATILDESARA.NL vormt een platform waar vrouwen kunnen lezen over voeding, beauty, sport en waar iedereen zijn eigen ervaringen met elkaar deelt. Ik deel artikelen in de vorm van reviews, tips, plogs en vlogs!

Naast mijn site start ik ook met youtube, zodat ik mijn wekelijkse vlogs en video’s met jullie kan delen via dit platform. Wat je hier onder andere op gaat vinden zijn dus weekvlogs, gezonde recepten, shoplogs, reviews en tips voor jouw huidverbetering.

Neem rustig een kijkje en zet de mail notificaties op AAN en mis nooit een nieuwe blog post van mij!

 

                                                      

Dagboekje

Naam: Matilde Sara Boorsma

Leeftijd: 20 jaar (17 oktober 1998)

Woonplaats: Friesland

Werk: beautyblogger en content creator

Camera: Canon EOS M10

Opleiding tot: juf

Hobbies: lezen, schrijven, thee drinken en bloggen

Toekomst: Ondernemend als schrijfster op mijn website/boeken en juf

Inspirerende mensen: Rens Kroes en Laura Brijde

Lievelingsland: Frankrijk

 2 thoughts on “Hi, welkom op matildesara.nl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *