beauty and more

Mijn reis bucketlist!

Mijn reis bucketlist!

Ik ben dol op reizen. Citytrips, zonvakanties en cultuur snuiven, ik droom al weg bij de gedachte. Zelf ben ik eigenlijk nog nooit buiten Europa op vakantie geweest, wat ik niet perse erg vind. Ik ben dol op de verschillende culturen en de mode in Europa. Mijn vakanties met mijn gezin heb ik altijd als geweldig leuk ervaren. Wij vertrokken in de zomervakantie meestal richting Zuid-Frankrijk. Hier is mijn liefde voor de Franse cultuur en taal ook ontstaan. Daarnaast ben ik een een keer in Spanje geweest en twee keer in Kroatië. Heerlijk als je dol bent op zon, lekker eten en gezelligheid!

Twee keer ben ik in Parijs geweest, en oh wat ben ik verliefd geworden op deze mooie wereldstad! Je ziet werkelijk overal waar je kijkt iets wat je aandacht trekt. Prachtige gebouwen, knusse straatjes, etalages vol met mooie spulletjes en heerlijk ruikende cafeetjes. Ik zou hier graag een tijdje willen werken, misschien voor 3 maanden in mijn zomervakantie dit jaar.

Maar welke plekken trekken mij het meest? Hier is mijn bucketlist met bestemmingen waar ik het allerliefst (nog) een keer naar toe zou willen!

  1. Santorini, Griekenland     1q
  2. Toscane en Venetië, Italië2q
  3. Provence, Frankrijk           3q
  4. Algarve, Portugal                4q
  5. Marrakech, Marokko        0602_FL-Marrakech-morocco_2000x1125-1152x648

Wat is jouw top 5 landen die jij (nog) een keer wilt bezoeken? Laat het weten in de reacties!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *