beauty and more

Paris Je t’aime

Paris Je t’aime

In oktober ben ik samen met mijn moeder een lang weekend in Parijs geweest. Persoonlijk vind ik Parijs de allermooiste stad waar ik tot nu toe ben geweest. Het bruist er van de energie en om je heen zijn mooie mensen.

De geur van verse croissants, de etalages met gekleurde macarons, de warenhuizen vol met prachtige merken. Ik kon mijn geluk niet op!

Als je een liefhebber bent van mode, romantiek en luxe moet je zeker eens een tripje naar Parijs boeken. Er is ongelooflijk veel te zien, na er twee keer geweest te zijn ben ik nog steeds niet uitgekeken. Ik hoop er snel weer heen te gaan!

Bekijk hier de vlog en sfeerbeelden van mijn tripje naar Parijs in oktober 2016.

Matilde SaraGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *