Personal Update #1

De laatste weken zijn er in mijn leven een aantal leuke en minder leuke dingen gebeurd die ik graag met jullie wil delen. Ik doe dit door middel van een serie posts, dit is nummer 1!
Ik zit, of zat, dit jaar ik mijn examenjaar van de HAVO. Ik heb het hele jaar eigenlijk al moeite met school en heb daarom rond februari al de keuze gemaakt om naar het MBO te gaan aankomend schooljaar.

De opleiding die ik ga volgen is management for beauty and wellness en leidt je op tot Allround schoonheidsspecialiste. Deze keuze heb ik heel bewust gemaakt, omdat het ten eerste is wat ik super graag wil doen later en ten tweede omdat ik van mijn passie en hobby mijn werk kan maken met deze opleiding.

Vorige week heb ik te horen gekregen dat ik geen examen kan doen. Dit komt omdat ik een aantal examenonderdelen niet of niet goed had afgerond en omdat ik er gewoon niet goed voor stond dit jaar. Ik heb hier een dag erg mee gezeten en moest er ook even een traantje om laten. Ik had die dag al een vervelende dag achter de rug en door dit nieuws werd alles even te veel op dat moment. Ik zat er zo mee, de angst dat ik de mensen op me heen had teleurgesteld en ook heb ik het gevoel dat ik een beetje heb gefaald. Maar na een nachtje slapen en goed nadenken was ik uiteindelijk erg opgelucht over hoe alles was gelopen. Ik weet wat ik wil in de toekomst en daar ga ik nu voor de volle 100% voor! Ik wil niet telkens terugkijken op dingen die niet zijn gelukt, maar nu gewoon vooruit kijken op de dingen die nog gaan komen, de mooie en positieve dingen in mijn leven!

Op het moment dat je slecht nieuws krijgt en je niet lekker in je vel zit, zie je niet wat je eigenlijk allemaal wél aan mooie dingen en mensen om je heen hebt! Ik ben super gelukkig in mijn relatie met mijn lieve vriend, ik ben opzoek naar een leuke baan die bij mij past, ik ben gelukkig in mijn huis en met mijn lieve familie en ik ben enorm blij dat ik weet wat ik met mijn toekomst wil! Tegenslagen blijf je houden in het leven. Mijn vriend zei me laatst: elke dag kan je opnieuw beginnen. Dit heeft me aan het denken gezet en hierbij wil ik een negatieve (school) periode achter me laten en met een glimlach elke dag genieten van wat ik om me heen heb en wat nog komen gaat!

Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let’s get social
Wat zoek je?
Hi there!

Welkom op mijn persoonlijke beauty blog, MATILDESARA.NL

leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!

Mijn naam is Matilde Sara.

Al jaren droom ik van een eigen site waar ik mijn ideeën over beauty, food en health in kwijt kan. Ik wil met al mijn lezeressen delen hoe je met voeding en levensstijl een gezonde huid kan krijgen, want beauty moet je voeden van buiten én binnen!

MATILDESARA.NL vormt een platform waar vrouwen kunnen lezen over voeding, beauty, sport en waar iedereen zijn eigen ervaringen met elkaar deelt. Ik deel artikelen in de vorm van reviews, tips, plogs en vlogs!

Naast mijn site start ik ook met youtube, zodat ik mijn wekelijkse vlogs en video’s met jullie kan delen via dit platform. Wat je hier onder andere op gaat vinden zijn dus weekvlogs, gezonde recepten, shoplogs, reviews en tips voor jouw huidverbetering.
Neem rustig een kijkje en zet de mail notificaties op AAN en mis nooit een nieuwe blog post van mij!

Mail al je vragen en opmerkingen naar info@matildesara.nl