beauty and more

Review: Clinique 2-in-1 Exfoliating cleanser

Review: Clinique 2-in-1 Exfoliating cleanser

Hi loves,

Deze maand heb ik een aantal leuke producten mogen testen van het mooie merk Clinique. Ik ben dol op dit merk, van de make up tot de verzorgingslijnen, Clinique heeft mij nog nooit teleurgesteld. Ik heb dan ook met alle plezier gebruik gemaakt van de 25% korting bij Douglas afgelopen maand!

 

In dit artikel review ik deze 2-in-1 Exfoliating cleanser voor het gezicht. Wauw, ik ben hier zo blij mee! Zoals Clinique zelf al aangeeft, is deze reiniger echt een pep-start om ‘s ochtends een fris huidje mee te krijgen. Er zit geen olie in de reiniging, waardoor er minder kans is op verstopte poriën, waar ik vaak last van heb, vooral op mijn t-zone. Het maakt je huid elke ochtend heerlijk glad door de kleine scrub deeltjes die verwerkt zijn in de reiniger. Ik gebruik de reiniger dagelijks en er zijn geen irritaties opgetreden. Een echte aanrader voor de meiden onder ons met een gevoelige of onzuivere huid.

Clinique Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser is een verkwikkende, olievrije schuimende gelcleanser reinigt en verfrist de huid direct, de combinatie van fysische en chemische exfolianten maakt de huid glad en zacht. Een perfecte basis voor een snelle, flawless make-up zodat jij snel verder kunt met het drukke schema van de dag die voor je ligt.

Ook ben ik blij verrast over hoe goed mijn make up aangebracht kan worden na het gebruiken van deze reiniging. Met een make up base blijft het de hele dag perfect zitten en zorgt het voor een subtiele en gezonde glanzende huid!

Conclusie, ik ben erg te spreken over dit product! Ik ga het zeker in mijn dagelijkse routine behouden de komende tijd!

 

Wat voor reiniging gebruik jij? En hoe vaak reinig jij je gezicht? Laat het weten in een reactie!

 

Liefs,

MATILDE SARAGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *