beauty and more

REVIEW Dr. Organic Moroccan Argan Oil Shampoo

REVIEW Dr. Organic Moroccan Argan Oil Shampoo

Een lange tijd heb ik mijn lichtbruine haren geblondeerd. Het begon met een paar highlights toen ik 15 jaar was. Op mijn 18e na een bezoekje bij de kapper merkte ik dat na de zoveelste blondering, mijn haar begon af te breken. Het schrok mij af en ik ben  toen een tijdje gestopt. Maar toen kwam er een beste uitgroei bij kijken dus besloot ik om zelf aan de slag te gaan en mijn eigen uitgroei te blonderen. dom. 

Ten eerste was de kleur veranderd naar een nare gele kleur. Ten tweede begon mijn haar nóg meer af te breken. Op dit moment ging er een knop bij mij om. Ik besloot mijn geelblonde haren weer terug te verven naar bruin om er daarna zo min mogelijk meer aan te komen. Dit besluit nam ik in augustus en tot nu ben ik weer enorm blij als brunette!

Wel merk ik nog dat er schade is ontstaan aan mijn haar. Ten eerste merk ik dat mijn haar snel droog is en zijn glans na een tijdje verliest. Ten tweede heb ik nog steeds last van haaruitval.

Een hele tijd heb ik shampoo gebruikt van de kapper, maar nu vond ik het tijd voor iets anders en ben op onderzoek uitgegaan. Ik was op zoek naar ‘gezonde’ producten, zonder onnodige toevoegingen. Ik kwam al snel terecht bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen). Wat een heerlijke winkel!

Ik ontdekte hier het merk Dr. Organics. Ik kocht de shampoo en de conditioner van de Moroccan Argan Oil lijn. (1+1 gratis!)

Deze herstellende en hydraterende shampoo is gemaakt met luxe biologische Marokkaanse Argan olie om het haar te verzorgen en te herstellen. De unieke mix van ingrediënten zorgt voor een rijke shampoo die de haarschubben glad maakt en reinigt, het haar ziet er daarna prachtig en levendig uit.

Deze herstellende conditioner is verrijkt met een mix van natuurlijke ingrediënten om dun, droog en futloos haar meer volume en een oppepper te geven. De conditioner hydrateert, herstelt en beschermt de haarschubben. Het dringt diep door in de haarschacht waardoor het haar zacht en glanzend wordt.

 

Zoals je hierboven kan lezen beloven de shampoo en conditioner het haar te verzorgen, te herstellen en te hydrateren. Ook zorgt de conditioner voor volume, net wat ik nodig heb met mijn sluike steile haar! De mix van het laten glanzen en stralen én het zorgen voor volume maakte me nieuwsgierig.

Ik heb de lijn nu een aantal dagen getest en ik ben erg tevreden! Ten eerste maakt de ingrediëntenlijst mij erg blij. Vrij van parabenen, SLS, kleurstoffen, parfums en agressieve conserveringsmiddelen. Ook zit er een hoge hoeveelheid aloë vera in, like!  Ook is de lijn verrijkt met deze heerlijke oliën: arganolie, sinaasappelolie, kruidnagelolie, geraniumolie, citroenolie, patchouli olie, kaneelolie, rozenhoutolie, muntolie, mandarijnolie, vanille en verschillende bloem- en fruitextracten.

Mijn haar heeft na het wassen zijn glans terug, is minder zwaar en heeft dus zichtbaar meer volume. De geur is heerlijk en mijn haar is makkelijk doorkambaar waardoor er weer minder haaruitval is. Een echte aanrader!

 

Wat voor shampoo en conditioner gebruik jij en heb jij een haarverhaal? Laat het weten in de reacties.

 

Love,

Matilde SaraGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *