beauty and more

REVIEW | Etos botanical boost Jasmine & Vanilla shower foam

REVIEW | Etos botanical boost Jasmine & Vanilla shower foam

Hi loves,

Vandaag heb ik een review van de shower foam van de luxe wellnesslijn van Etos, botanical boost! De lijn is in samenwerking met Hortus Botanicus en is dus geheel gericht op de natuurlijke werking van planten. Dit spreekt mij en mijn gevoelige huidje zeker aan! Ik test de shower foam in de geur jasmine & vanilla. Lees je mee?

 

Allereerst de verpakking, wat vind ik dit mooi! Een witte foam flacon met op de voorkant een botanische illustratie, I like! De flacon straalt luxe uit en oogt heel stijlvol in je badkamer.

Ondanks dat de wellnesslijn van Etos een luxe lijn is, is het heel betaalbaar! Dat maakt het niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om er iemand anders blij mee te maken als cadeau. De douche foam is leuk om in combinatie te geven met een body butter of scrub.

Uit de hele Botanical Boost lijn spreekt de geur van jasmine & vanilla mij persoonlijk het meeste aan. Het is een heerlijke zoete, warme geur.

 

 

En wauw, dan het schuim! Ik ben fan van shower foams, maar dit is tot nu toe echt mijn favoriet. Het schuim is super fluffy en zakt niet in. Je hebt maar een klein pompje nodig en er komt al een hele toef schuim tevoorschijn. Op de huid is het schuim heerlijk zacht en na het douchen heb je een prachtig huidje. Ook geeft het een luxe gevoel om met deze foam te douchen. De heerlijke geur en zachtheid van het schuim zorgen ervoor dat je echt die wellness ervaring hebt, gewoon thuis!

 

 

Op de ingrediëntenlijst kom ik geen rare dingen tegen, dus deze foam is ook prima voor de gevoelige huidjes onder ons! Ik vind het geweldig dat er plantenextracten inzitten uit de Hortus Botanicus tuin!

Op de achterkant van de flacon is te lezen over deze shower foam:

De vanilleplant is een bijzondere, exotische orchidee. Vanille is geliefd vanwege haar warme, zoete geur. Jasmijnbloemen hebben een tropische, rustgevende geur. Beide planten staan bekend om hun ontspannende werking. “

 

Bekijk hier mijn korte test video van de douche foam 

Heb jij deze shower foam uit de Botanical Boost lijn van Etos al geprobeerd? En van welk product uit de Botanical Boost lijn zou jij graag ook een review zien op mijn site? Laat het weten in de reacties.

 

Liefs, 

Matilde Sara2 thoughts on “REVIEW | Etos botanical boost Jasmine & Vanilla shower foam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *